Fakture.NET

Fakture.NET

Fakture.NET  je program namijenjen svima koji žele na jednostavan način izrađivati Ponude svojih usluga ili proizvoda, kreirati Predračune te izdavati Transakcijske Račune. Program pojednostavljuje postupke kreiranja profesionalnih Ponuda uz pomoć niza alata za rad sa stavkama i normativima, prilagodbu izvještaja, formiranjem ispisa i drugo. Program omogućuje kreiranje i izdavanje Transakcijskih Računa iz kreiranih Ponuda i Predračuna. Program ne zahtijeva certifikat i ne fiskalizira Račune.

MojaZgrada.NET

MojaZgrada.NET

MojaZgrada.NET Program objedinjuje poslove upravljanja zgradama za Upravitelje u jednu jedinstvenu poslovnu strukturu. Program kroz pregledno i funkcionalno grafičko sučelje omogućuje Upraviteljima zgrada planiranje i reguliranje svih poslova vezanih uz upravljanje zgradama – od izrade virmana vlasnicima prostora, naknada upravitelju, tako i izdavanje Računa i vođenje evidencija uplata stanara, uz brojne alate koji omogućuju veliku automatizaciju u radu i lakoću korištenja.

Apartmani.NET

Apartmani.NET (projekt je obustavljen)

Apartmani.NET program je namijenjen Paušalnim iznajmljivačima smještajnih jedinica. Program objedinjuje poslove i obaveze iznajmljivača u jedinstvenu strukturu. Program kroz pregledno grafičko sučelje omogućuje iznajmljivačima planiranje i reguliranje svih zakonom obveznih poslova vezanih uz iznajmljivanje jedinica i šire. Program je dostupan za slobodno preuzimanje sa stranica, može se besplatno testirati 28 dana, te je nakon isteka perioda testiranja potrebno kupiti Licencu.