Zašto nemate JOPPD Obrazac u programu?

Navigation:  Najčešća Pitanja & Odgovori >

Zašto nemate JOPPD Obrazac u programu?

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Definicija JOPPD Obrasca jer slijedeća:

 

Prema Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o porezu na dohodak (N. N., br. 79/13. ; 160/13) obrazac JOPPD - Izvješće o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja uvodi se od 1. siječnja 2014. godine.

Obrazac JOPPD zamjenjuje sljedeće obrasce:  Obrazac ID, Obrazac ID-1, Obrazac IDD, Obrazac IDD-1,Obrazac IP i Obrazac R-Sm.

 

Program MojaZgrada.NET je ograničen na funkcije koje obavljaju Upravitelji, te program ne sadrži Knjigovodstvene ili Računovodstvene elemente koji se koriste za obračune plaća, doprinosa i drugo. Smatramo kako je potrebno odvojiti taj dio od programa, te ga prepustiti Računovodstvu da obavlja obračune plaća za samog Upravitelja, te najčešće i za predstavnike Zgrada kojima Upravitelj upravlja.

 

Zakoni za Računovodstvo i financije se redovito mijenjaju, te je teško pratiti korak ukoliko niste specijalizirana Knjigovodstvena tvrtka.

Zato smo odustali od implementacije same izrade JOPPD Obrasca unutar programa, ali smo vam omogućili direktnu vezu na besplatnu Web aplikaciju REGOS-a namijenjenu upravo malim i srednjim korisnicima za izradu obrazaca JOPPD koju možete koristiti upravo u tu svrhu za koju je i namijenjena.

 

clip0110

 

JOPPD WEB APLIKACIJA: https://joppdapp.regos.hr