Problemi sa Windows 10 Creators Update

Problemi sa Windows 10 Creators Update!

Primili smo nekoliko dojava od klijenata, koji koriste naša poslovna rješenja, da nakon nadogradnje operativnog sustava Windows 10 Creators Update, programi poput MojaZgradaNET ili FaktureNET imaju problema sa pokretanjem i radom. Daljnjim istraživanjem i dostupnim informacijama, saznali smo, radi se u promjenama unutar operativnog sustava Windows 10 koje utječu na kompatibilnost sa aplikacijama napravljenim u Windows Forms tehnologiji na .NET framework tehnologiji. Microsoft je svjestan i obavješten o problemima te nadogradnje, ali za sada nismo uspjeli osigurati rješenje problema, te omogućiti normalan rad programa, kako je problem povezan sa samim OS-om Windows 10.

Ukoliko saznamo način na koji da jednostavno omogućimo daljnji neometani rad naših poslovnih rješenja na Windows 10 sustavu sa najnovijom nadogradnjom, obavijestiti ćemo Vas putem ovih stranica bloga, te ostalim kanalima na društvenim mrežama.

Za sada, pokušajte izbjeći novu nadogradnju sustava Windows 10, ukoliko želite neometano raditi sa poslovnim programima, kako našim tako i drugih proizvođača koji koriste tu tehnologiju izrade.

Ukoliko pronađete način ili savjet kako da se problem riješi, nakon što je sustav nadograđen, biti ćemo Vam zahvalni ako nas obavijestite.

DODATNI INFO 19.02.18.

Dobili smo dojavu o jednom od rješenja problema! Naime, izgleda da je došlo do problema u korisničkom računu (User Account), te da bi se problem riješio, klijent je izradio novi User Account (korisniški račun) te je to riješilo problem.

Ukoliko imate dodatnih informacija rado ćemo ih prenijeti ovdje.

Davor Kajfeš

MEDIA STUDIO

%d blogeri kao ovaj: