Problemi sa LinkedIn stranicama?

Nažalost, trenutno je nedostupan sadaržaj naših stranica na LinkedIn-u, odnosno prezentacije naše tvrtke na toj poslovnoj društvenoj mreži:

https://www.linkedin.com/company/media-studio-j-d-o-o-/about/

Nakon što smo se prvo dobro prestrašili da su nam pokradene informacije za prijavu na LinkedIn, te izbrisan sadržaj stranice tvrtke, daljnjim kratkim istraživanjem došao sam do informacija da nismo jedini.

Zadnjih više od 5 mjeseci, nešto se čudno događa na LinkedIn-u, te brojni klijenti te društvene mreže javljaju problem nestanka sadržaja sa poslovnih stranica. Postovi, projekti, slike, novosti – sve je nestalo. Sa LinkedIn-a samo stoji informacija na HelpDesku da trenutno imaju problema sa serverima, ali ništa više nisam uspio pronaći.

Čudno, to bi trebala biti velika vijest, ne manja od krađe podataka na FaceBooku ili slično, ali valjda nije, ili se pokušava zataškati..

Kako god, trenutno dok se to ne popravi ili riješi, obavještavamo naše klijente i korisnike naših poslovnih rješenja, koji prate naše LinkedIn stranice, da se strpe, a novosti prate na ovim ili Facebook stranicama tvrtke Media Studio j.d.o.o.

Davor Kajfeš

%d blogeri kao ovaj: