MojaZgradaNET – Najava Server Verzije

MojaZgradaNET – Najava Server Verzije

Primili smo više upita i zahtjeva od naših postojećih korisnika, kao i od potencijalnih korisnika našeg rješenja MojaZgradaNET, o potrebi rada više operatera istovremeno na programu. Razumljivo je da mogućnost za podjelom posla u radu programom, može rasteretiti jednog operatera da se posveti jednom segmentu poslovanja, dok drugi operater može raditi na drugom, poput podršci klijentima, baratanjem izvještajima ili unosom informacija.

Od početka razvoja rješenja MojaZgradaNET, naglasak je bio na jednostavnosti i brzini izvođenja svih funkcija programa, pa je odabir pao na lokalnu bazu podataka. Takvu bazu je jednostavno održavati, kao i održavanje samog programa. Nažalost, kompromis je napravljen tako da tehnologija nije dozvoljavala rad više operatera programom, istovremeno.

Svojom brzinom u radu programa, nije bilo potrebe za dugotrajnim unosima ili obradama podataka, ipak omogućili smo korisnicima prijenos baze podataka na drugo računalo, te tako omogućili podjelu rada sa programom. Opet, to nije bilo rješenje koje zadovoljava višestruki unos i obradu podataka na istoj bazi programa, istovremeno od više operatera.

Kako bi pokrili taj segment, te omogućili žaljenu funkcionalnost našim korisnicima, ovim putem najavljujemo novu važnu nadogradnju našeg rješenja za Upravitelje – MojaZgradaNET – Server Verzija Programa.

Radimo intenzivno na proširenju mogućnosti programa za korištenje više korisnika istovremeno. Rok smo si zadali do kraja tekuće godine, a svi korisnici koji budu htjeli koristiti mogućnost više korisničkog rada program, novom nadogradnjom programa imati će tu mogućnost od iduće godine, uz novi sustav licenciranja te nove cijene licenci.

Sve naše korisnike programa MojaZgradaNET obavijestit ćemo na vrijeme o dostupnosti i mogućnostima, kada sve informacije o novoj verziji budu dostupne.

Imate li pitanja o programu i njegovim mogućnostima, stojimo Vam na raspolaganju.

Više informacija o programu MojaZgradaNET saznajte na: https://mojazgrada.eu

Media Studio Tim

Grafika: Designed by macrovector / Freepik

%d blogeri kao ovaj: