Dobrodošli

Navigation:  Uvodnik >

Dobrodošli

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Dobrodošli u sustav uputstava programa Apartmani.NET

 

Što je program Apartmani.NET?

 

Apartmani.NET je napredni računalni program koji unutar modernog grafičkog sučelja omogućuje izradu ponuda i rezervacija za iznajmljivače raznih vrsta smještajnih jedinica. Aplikacija nudi unos i izračun stavaka najma i dodatnih usluga te njihovo ažuriranje i obradu. Brojne opcije programa obuhvaćaju cijeli niz poslova koje iznajmljivači obavljaju u poslovanju te im program  omogućuje lako upravljanje svih poslova oko najma i šire. Program obuhvaća i zakonske obveze iznajmljivača pa tako omogućuje lako upravljanje prijavama gostiju u TZ i MUP i to ispisom standardnih formulara za prijavu.

 

Program Apartmani.NET omogućuje izdavanje ponuda, potvrda i računa za rezervacije gostima, te upravljanje prometom jedinica, ispis knjige prometa u standardni formular, te omogućuje pregled statistike prometa.

 

Program sadrži napredne alate za izračune i obračune boravišnih pristojbi, omogućuje potpunu kontrolu nad sezonama najma, jedinicama i njihovim cijenama prema sezonama. Program omogućuje izradu ponuda te slanje istih gostu uz automatski prijevod na nekoliko svjetskih jezika, također omogućuje izradu potvrda rezervacija te slanje istih, vođenje Knjige Gostiju i Popisa Gostiju te njihov ispis.

 

Uz mogućnost izrade i obračune ponuda, program vodi rezervacije na jedinstveni način nedostupan u bilo kojem drugom programu ili rješenju: vrsta rezervacije može biti kreirana u tri različita oblika – potvrđena rezervacija, rezervacija u obradi ili ponuda rezervacije, što omogućuje iznajmljivaču detaljno planiranje najma jedinica!

 

Kome je namijenjen program?

 

Program je namijenjen svim poslovnim i privatnim iznajmljivačima koji imaju potrebu za upravljanjem bilo kojeg oblika iznajmljivanja smještajnih jedinica.

Program je namijenjen malim korisnicima i ne podržava 'više korisnički' oblik rada. Napisan je u najnovijoj tehnologiji .NET platforme i temelji se na kompaktnoj bazi 'SQL Server Compact' koja je preporučena tehnologija od Microsofta za razvoj korisničkih aplikacija i programa, koji su predviđeni za rad na stolnim računalima između ostalog, te ne zahtjeva instalaciju dodatnog servera za baze podataka. Time je ovaj program štedljiv po pitanju računalnih resursa, te ne opterećuje rad samog operativnoga sustava.