Dobrodošli

Navigation:  Uvodnik >

Dobrodošli

Return to chapter overviewNext page

Sustav pomoći za program MojaZgrada.NET

 

Ovo je skup uputstava za računalni program MojaZgrada.NET

Pažljivo pročitajte ova uputstva prije korištenja programa jer sadrže odgovore na brojna pitanja kod korištenja programa.

 

Za sva ne odgovorena pitanja oko rada programa ili prijedloge, kontaktirajte nas i pokušati ćemo odgovoriti na Vaša pitanja te razmotriti Vaše prijedloge u svrhu poboljšanja naših usluga i funkcionalnosti naših proizvoda.

 

Posjetite naše Web stranice

Kontaktirajte nas na E-mail: MediaStudio

 

Što je program MojaZgrada.NET?

 

MojaZgrada.NET je moderan računalni program koji unutar preglednog i modernog grafičkog sučelja omogućuje upravljanje poslovanjem upravitelja zgradama. Aplikacija omogućuje jednostavan unos zgrada, prostora i obveznika, te omogućuje lako upravljanje i izradu zaduženja pričuva, njihove obračune kao i spis na uplatnice, te obradu uplata obveznika. Brojne opcije programa obuhvaćaju cijeli niz poslova koje upravitelji zgradama obavljaju u poslovanju, te im program omogućuje lako upravljanje tim poslovima i a i više. Program obuhvaća i zakonske obveze upravitelja pa tako omogućuje lako upravljanje poreznim stavkama u obračunu, fiskalnim izgledom računa i drugo. Program MojaZgrada.NET sadrži brojne poslovne knjige koje omogućuju brzi izbor i pregled postojećih dokumenata kao i kreiranje novih dokumenata kod upravljanja sa zgradama.

 

Moderno sučelje programa omogućuje lako snalaženje u programu, te brzo privikavanje korisnika na funkcije programa. Možete sami podesiti izgled programa prema svojim željama i ukusu uz nekoliko grafičkih tema programa. Program je kreiran sa ciljem velike autonomije i automatizacije u radu, što rezultira brzim radom i smanjenim vremenom potrebnim za unos i obračun materijala korištenim kroz program.

 

Kome je namijenjen program?

 

Program je namijenjen svim poslovnim subjektima koji se profesionalno bave upravljanjem zgradama i njihovim prostorima.

 

Napisan je u modernoj tehnologiji .NET platforme i temelji se na kompaktnoj bazi 'SQL Server Compact Database' koja je preporučena tehnologija od Microsofta za razvoj korisničkih aplikacija i programa, koji su predviđeni za rad na stolnim računalima između ostaloga, te ne zahtjeva instalaciju dodatnog servera za baze podataka. Time je ovaj program štedljiv po pitanju računalnih resursa, te ne opterećuje rad samog operativnoga sustava.

 

Izjava odricanja od odgovornosti

 

Autor programa MojaZgrada.NET Davor Kajfeš, te tvrtka Media Studio j.d.o.o. odriče se od odgovornosti za nepravilno i neispravno korištenje programa MojaZgrada.NET, te se neće i ne mogu ni u kojem slučaju držati odgovornim za pogrešno unesene informacije od strane korisnika - vlasnika Licence, odnosno korisnika programa MojaZgrada.NET. Upravitelj - korisnik aplikacije i vlasnik Licence, prihvaćaju svu odgovornost za istinitost i pravilnost unesenih informacija, te koriste program MojaZgrada.NET na svoju odgovornost!

 

Ukoliko ne prihvaćate uvjete korištenja programa (koje ste prihvatili prilikom same instalacije programa), nemojte koristiti program MojaZgrada.NET!