DEMO baza podataka i njezina svrha

Navigation:  Tutorijali Rada Programom Za Upravitelja >

DEMO baza podataka i njezina svrha

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

DEMO (demonstracijski podaci za testiranje programa) korisni su za vrijeme testiranja mogućnosti rada sa programom.

 

Prilikom prvog pokretanja programa, program će Vas upitati želite li da program izradi DEMO Bazu podataka.

Kako bi mogli jednostavno testirati program, izaberite kreiranje DEMO Baze, te koristiti demonstracijske informacija Zgrada, Prostora, Obveznika i druge informacije, bez potrebe da gubite vrijeme na unošenje tih informacija samostalno.

 

Nakon detaljnog testiranja programa i odluke o kupnji licence za program, jednostavnim postupkom možete izraditi novu Bazu Programa, te unijeti sve potrebne stvarne informacije u program i početi iz početka raditi programom.

 

Get-InfoDEMO podatke nemojte brisati ručno!
 

Nakon što se odlučite krenuti u pravo poslovanje programom sa vašim zgradama, DEMO podatke nikako nemojte brisati ručno!

Za tu svrhu ugradili smo opciju Izrade Nove Baze Podataka, a više informacije kreiranja Baze pogledajte u poglavlju Alati Baze Podataka.

 

Prilikom izrade nove Baze Programa, program će vas upitati želite li zadržati neke informacije (Zgrade, obveznike i drugo), te odgovorite NE za novi početak rada programom.

 

Nakon izrade nove Baze programa, morate unijeti ponovo sve informacije Upravitelja, kao i ostale osnovne informacije za rad s programom.