Fakture.NET

FaktureNET – Nova nadogradnja programa

FaktureNET – Nova nadogradnja

FaktureNET – nova nadogradnja našeg poslovnog programa FaktureNET, za upravljanje poslovanjem bezgotovinskoga plaćanja (Transakcijski računi) dostupna je za preuzimanje.

Osim standardnih ispravaka uočenih manjih pogrešaka programa (koje se nekako uvijek pojave, koliko god mi testirali i pregledavali da li je sve u redu), odlučili smo uvesti neke novosti koje bi mogle biti od interesa za naše klijente, korisnike programa FaktureNET.

Prvo, dodali smo možda ne toliko važan, ali svakako interesantan element u program, a to je detaljna Vremenska Prognoza. Program sada dohvaća, ukoliko tako izaberete u Postavkama Programa, detaljnu vremensku prognozu za sve veće gradove u zemlji. Vremenska se prognoza prikazuje u statusnoj traci, tako da je odmah vidljiva, a ukoliko se klikne na element prognoze, prikazuje se skočni prozor sa više informacija prognoze uz sliku trenutnog vremena izabranoga mjesta.

Drugo, u više navrata smo upitani za prikaz elementa ‘Poziv na Broj’ na računima, te smo odlučili dodati taj element pri ispisu računa. PNB se sastoji od Internog Broja Računa, te se ne može mijenjati ili prilagođavati, pa ukoliko postoji potreba za prilagođenim PNB brojem, uvijek možete konstruirati svoj PNB, te ga ispisivati u Napomeni kao i do sada. Ukoliko vas zadovoljava ovaj format, sada je dostupan putem izbora u Postavkama Programa jednim klikom!

Sve detaljne informacije o programu, kao i njegovo preuzimanje, možete saznati na stranicama projekta FaktureNET:

http://mediastudio.hr/proizvodi/fakture-net/

%d bloggers like this: